A: Det var 21 lag i ligaen i løpet av denne sesongen.

Q: Hva skjedde med Colorado Rockies før starten av denne sesongen?

A: Før starten av denne sesongen flyttet Colorado Rockies til East Rutherford, New Jersey hvor de ble omdøpt til New Jersey Devils. De ble også flyttet til Patrick Division.

Q: Hvem ble tvunget til å forlate divisjonen sin som et resultat av Colorados flytting?

A: Som et resultat av Colorados flytting måtte Winnipeg Jets forlate sin Norris Division og ta Colorados plass i Smythe Division.

Q: Hvilket lag vant fire Stanley Cup på rad i løpet av denne sesongen?

A: New York Islanders vant sin fjerde Stanley Cup på rad ved å slå Edmonton Oilers fire kamper mot ingen i løpet av denne sesongen.

Q: Hvem trakk seg etter denne NHL-sesongen?

A: Carol Vadnais, Serge Savard og Wayne Cashman trakk seg alle etter denne NHL-sesongen. Wayne Cashman var den siste som tapte i Wales Conference Finals som spiller for Bruins.

Q: Har noe annet stort profesjonelt nordamerikansk idrettslag vunnet fire mesterskap på rad siden den gang?

A: Ingen lag i noen større profesjonell nordamerikansk sport har vunnet fire mesterskap på rad siden den gang, slik New York Islanders gjorde i NHL-sesongen 1982-83.