Hvem er James Holzhauer?

Q: Hvem er James Holzhauer?

Svar: James Holzhauer er en profesjonell tipper og tidligere deltaker i det amerikanske TV-programmet Jeopardy!

Q: Hva er James Holzhauers berømmelse?

A: James Holzhauer er den tredje største vinneren i det amerikanske TV-programmet Jeopardy!, med 32 seire på rad og en inntjening på 2 462 216 dollar.

Q: Når startet og sluttet James Holzhauers seiersrekke i Jeopardy!?

Svar: James Holzhauers seiersrekke i Jeopardy! varte fra 4. april 2019 til 3. juni 2019.

Q: Hvilke rekorder slo James Holzhauer i løpet av sin seiersrekke på Jeopardy!?

A: I løpet av sin seiersrekke i Jeopardy! slo James Holzhauer flere rekorder i programmet, blant annet rekorden for én dag og rekorden for flest gevinster på én dag.

Q: Hvem tapte James Holzhauer mot i Jeopardy! og hva skjedde med spilleren etterpå?

Svar: James Holzhauer tapte mot en spiller ved navn Emma Boettcher i Jeopardy!, og hun vant tre kamper på egen hånd før hun tapte.

Q: Var James Holzhauer i stand til å vinne en turnering etter det første tapet mot Emma Boettcher?

Svar: Ja, James Holzhauer klarte å vinne Tournament of Champions mot Emma Boettcher og vant premien på 250 000 dollar.

Q: Gjorde James Holzhauer det bra i en konkurranse mot andre Jeopardy!-mestere?

Svar: Ja, James Holzhauer gjorde det bra i konkurransen Jeopardy! The Greatest of All Time, der han endte på andreplass og vant 250 000 dollar til seg selv.